9 Eylül Ortaokulu

Vizyon: Bilinçli öğrenci ve bilinçli veli yetiştirmek, Öğrenci merkezli eğitimde, bilinçli veli, bilinçli öğrenci, Eğitimde bilinçli veli, bilinçli öğrenci, Veli eğitimi+Öğrenci eğitimi=BAŞARI, Ezbersiz, araştırmacı, uygulamalı bilinçli veli ve bilinçli öğrenci.

Misyon: Sevgi ve saygı ortamında bilinçli ailelerin yetiştirdiği, Atatürkçü düşünen, görev ve sorumluluklarını bilen, vatanını, milletini ve bayrağını seven, milli, manevi ve kültürel değerlerine sahip çıkan, bilime ve sanata değer veren bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda atletizm takımı bulunmaktadır. Takımımız hem kızlar da hem de erkeklerde ilçe ve il bazında ilk 3´te yer almaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzun TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Projesine başvurusu vardır. Aynı projeye 2016 yılında da başvurulmuş ve başarı ile gerçekleşmiştir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuz 2010-2011 eğitim öğretim yılları arasında Comenius Okul ortaklıkları Projesine katılmış ve bu projeyi başarı ile tamamlamıştır.

WEB - https://9eyluloo.meb.k12.tr

Adres - DOKUZ EYLÜL MAH. 308 SK. 9 EYLÜL ORTAOKULU BLOK NO: 5/1 GAZİEMİR / İZMİR

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - GAZİEMİR MİGROS ALTI, ULAŞTIRMA CADDESİ YAKINI, GAZİEMİR LİSESİ YANI, SGK BİNASI ARKASI